Jawatan Kosong Polis Diraja Malaysia (PDRM) – Terbuka 2017

by admin on January 8, 2017

Polis Diraja Malaysia (PDRM) menawarkan jawatan sepanjang tahun bagi memenuhi permintaan kerajaan untuk menambah anggota Polis bagi menggalas jawatan seperti berikut :

1. Kadet Inspektor (Lelaki/Wanita)
2. Sarjan (Lelaki/Wanita)
3. Konstabel (Lelaki/Wanita)
4. Konstabel sokongan (Lelaki/Wanita)

Tarikh tutup permohonan : Terbuka 2017 / 2018
Lokasi : Seluruh Malaysia

Permohonan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Polis Diraja Malaysia (PDRM) hanya dibuat melalui secara online melalui laman web rasmi SPA Malaysia.

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut dan membuat permohonan secara online, sila klik pautan di bawah.

► Info penuh dan permohonan online jawatan PDRM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


KLIK UNTUK IKLAN JAWATAN PENUH SEPANJANG MASA

Carian Jawatan Kosong :
SILA SHARE JAWATAN KOSONG INI DENGAN RAKAN DAN KENALAN ANDA

{ 48 comments… read them below or add one }

MUHAMAD AMIR BIN SHAARI January 9, 2017 at 5:40 pm

Saya sangat sangat berminat dengan kekosongan tersebut

Reply

man January 10, 2017 at 2:05 am

Bagaimana cara nak isi ni muhamad.. isi guna fon boleh tak di spa?atau hanya boleh mnggunakan komputer

Reply

muhammad faiznoorhafis January 9, 2017 at 11:05 pm

saya berminat dengan kekosaongan yg diberi

Reply

nur shafikah diena January 9, 2017 at 11:25 pm

saya harap saya dapat menjadi anggota polis..

Reply

Nurul akmal January 9, 2017 at 11:28 pm

Sy berminat sgt dgn jawatan tersebut .

Reply

SARA MURNIRA YAACOB January 10, 2017 at 8:23 am

Saya sangat berminat dengan kekosongan tersebut..berharap ada rezeki untuk saya.

Reply

ANNYMOUS January 10, 2017 at 9:28 am

mcm mna nak apply kerja polis ya….

Reply

muhammad shazmin January 10, 2017 at 10:27 am

Saya sangat minat untuk kekosongan PDRM. Harap ada rezeki saya menjadi sebahagian daripada polis

Reply

sangeswari d/o siverlingam January 10, 2017 at 5:05 pm

Saya sangat berminat mohon jawatan polis

Reply

Tirosini D/o Tanapalo January 11, 2017 at 1:07 am

Saya sangat berminat…mohon jawatan polis.Harap ada rezeki saya menjadi sebahagian daripada polis.

Reply

Elvwienna Jasron January 11, 2017 at 2:22 am

Saya sangat berminat dengan kekosongan jawatan polis ..

Reply

Norshahrizal January 11, 2017 at 11:19 am

Says sgt berminat ingin menjadi anggota polls dan berharap dapat berjaya.. Saya amat minat bidang ini dr sejak kecil lg… Tolonglh please say nk sgt jd polis..

Reply

sakina binti halin January 11, 2017 at 11:51 am

Saya sangat minat untuk kekosongan PDRM harap-harap ada rezeki saya menjadi sebagian daripada polis.. Amin…

Reply

sakina binti halin January 11, 2017 at 11:59 am

Saya sangat minat untuk kekosongan KKM,harap-harap ada rezeki.. Menjadi sebagian daripada KKM.. Amin..

Reply

raja suhailah hanim January 11, 2017 at 12:56 pm

saya berminat jadi polis tapi ketinggian 145 je.saya pernah menyertai plkn

Reply

Amirul January 24, 2017 at 10:58 am

Saya amat meminati jawatan tersebut. Saya harap ada rezeki untuk memasuki pasukan polis

Reply

Amirul January 24, 2017 at 11:00 am

Saya amat meminati akan jawatan yang tersedia. Saya harap ada rezeki untuk menyertai pasukan polis

Reply

Muhammad riezman shah January 26, 2017 at 12:01 am

Saya selama ini tertunggu2 kekosongan ini..saya amat minat dengan jawatan kosong ini..harap rezeki saya terletak disitu dan mengubah nasib saya masa akan datang

Reply

NooR Azlan b md noh February 14, 2017 at 12:07 am

Aslamualkum jika Pdrm ada membuat tmuduga terbuka harap pihak tuan SegerA hubugi diemal tetera.

Reply

nurul azwanie binti ramlee February 15, 2017 at 1:20 pm

Saya amat berminat dgn pekerjaan sebegini sekiranya ada temuduga terbuka di area alor star boleh contct no saya 0134176080

Reply

ROSLAN BIN RAJAB February 16, 2017 at 5:15 pm

Ini buat kali kedua sy ingin mencuba lagi kekosongan pdrm.kali pertama tiada surat pulapol pon yang sampai kepada saya. walaupun sudah lulus semua ujian siap dengan cap jari sepuluh dah !!!sekiranya ada temuduga terbuka pdrm bagi tahu saya dengan nombor 0145097042.saya sangat berminat dengan pdrm.

Reply

Logeswaran a/l Murugan February 19, 2017 at 5:03 pm

saya logeswaran.
saya berminat dengan jawatan kosong INI…
umur saya 20
Nombor tel.0133331837(Robiah *ibu) / 0132107000(Murugan *bapa)

Reply

Anthony Anak Sabang February 20, 2017 at 7:13 am

Saya sudah lama mahu menjadi seorang polis Dan pernah apply tapi tidal dapat.

Reply

Mohamed rizal amirul February 22, 2017 at 4:05 am

Assalamualaikum, bila tarikh temuduga terbuka ya. Saya berminat menjadi seorang anggota polis. Jika diberi peluang ,tuan/puan boleh email saya?? Terima kasih.

Reply

mohamad zulhelmi b. mohamad majezi February 27, 2017 at 9:28 am

Ini buat kali kedua sy ingin mencuba lagi kekosongan pdrm.kali pertama tiada surat pulapol pon yang sampai kepada saya. sekiranya ada temuduga terbuka pdrm bagi tahu saya dengan nombor 0102380471 saya sangat berminat dengan pdrm

Reply

Shah kimi February 27, 2017 at 11:32 pm

Saya minat jawatan Polis tapi belum ada dapat. Harap ada rezeki.

Reply

Shah Kimi February 28, 2017 at 8:19 am

Saya mahu jadi polis. Harap suatu masa dapat cita-cita

Reply

vinatah a /p krishnan March 5, 2017 at 7:26 pm

nama saya ialah vinatah…
saya ingin menjadi seorang polis…
saya sangat minat jawatan polis .

Reply

muhammad NURIL Ariff March 11, 2017 at 8:53 pm

Sate berminat sgt nk jdi polis sye hrp rezeki menyebelahi saya.

Reply

arinnie dalison March 18, 2017 at 1:36 am

saya berminat dengan kekosongan ini dan harap ada rezeki diterima serta dapat mengubah hidup saya pada masa akan datang.

Reply

Mohammad Firdaus Bin Ismail March 18, 2017 at 5:29 pm

Berminat sangat utk berkhidmat sbgai anggota polis . Permohonan dah buat , tapi masih belum dapat panggilan sehingga hari ini .

Reply

Muhd zulkifli b muhd daud March 18, 2017 at 5:48 pm

Saya harap saya terpilih manjadi kostabel

Reply

Muhd zulkifli b mohd daud March 18, 2017 at 5:52 pm

No saya 0148137433 saya harap ada rezeki .salam

Reply

saleha March 19, 2017 at 9:09 am

Saya amat berminat untuk menjadi anggota polis sejak dari kecil lagi. Umur saya 23 ..mempunyai ketinggian 160 ..harap impian saya tercapai

Reply

Nur Syamimi March 20, 2017 at 5:21 pm

Macam mana nak mohon PDRM ni? Saya nak mohon jugak, saya takut terlepas.

Reply

mohd zamrin March 21, 2017 at 1:36 am

Insak Allah andai kata rezki dapat polis 2017 ni rasa gembira

Reply

Muhammad firdaus bin mohd asri March 21, 2017 at 11:54 am

Sya sngt minat dlam anggota polis ….tolong info bele temuduge terbuke

Reply

NURAMIRA NADIRAH BINTI SAMSUDIN March 22, 2017 at 2:14 am

BERJUANG DEMI NEGARA

Reply

Rosemilia anak Munsa March 22, 2017 at 9:02 am

Saya berminat . Boleh pm saya dekat whatsapss . 0194393655

Reply

Bansa anak lawan March 22, 2017 at 9:40 am

Saya bansa anak lawan berminat mnjadi seorang polis,,

Reply

mohd nizam March 22, 2017 at 10:44 am

Saya berminat untuk menjadi anggota polis harap ad rezeki untuk menjadi anggota polis

Reply

che malik bin che zaid March 22, 2017 at 10:28 pm

Saya berminat jadi polis. Moga harap rezeki menyebelahi saya. Amin

Reply

Nur syazana Shamsudin March 23, 2017 at 2:59 am

Saya berminat ingin menjadi seorang anggota pdrm Yg berjaya

Reply

Evelynna March 23, 2017 at 11:25 pm

Mcm mana mahu apply?

Reply

Narenthiran a/l marathai March 24, 2017 at 12:44 am

Sy sngt berminat anngota polis

Reply

Narenthiran a/l marathai March 24, 2017 at 12:47 am

Sy berminat anngota polis

Reply

KAMARUDIN BIN TAMAN March 24, 2017 at 10:41 am

Semoga ank saya bejaya berkhidmat dng PDRM..semoga Allah makbulkan doa ku amin..

Reply

AHMAD FAIZ BIN ZOLHELME March 24, 2017 at 6:31 pm

saya sdah isi spa tpi x dpt2 dri skrng..kna pi temuduga ka
klau ada buka temuduga sya harap dpt info

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: