Jawatan Kosong Polis Diraja Malaysia (PDRM) – Terbuka 2017

by admin on January 8, 2017

Polis Diraja Malaysia (PDRM) menawarkan jawatan sepanjang tahun bagi memenuhi permintaan kerajaan untuk menambah anggota Polis bagi menggalas jawatan seperti berikut :

1. Kadet Inspektor (Lelaki/Wanita)
2. Sarjan (Lelaki/Wanita)
3. Konstabel (Lelaki/Wanita)
4. Konstabel sokongan (Lelaki/Wanita)

Tarikh tutup permohonan : Terbuka 2017 / 2018
Lokasi : Seluruh Malaysia

Permohonan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Polis Diraja Malaysia (PDRM) hanya dibuat melalui secara online melalui laman web rasmi SPA Malaysia.

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut dan membuat permohonan secara online, sila klik pautan di bawah.

► Info penuh dan permohonan online jawatan PDRM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


KLIK UNTUK IKLAN JAWATAN PENUH SEPANJANG MASA

Carian Jawatan Kosong :
SILA SHARE JAWATAN KOSONG INI DENGAN RAKAN DAN KENALAN ANDA

{ 15 comments… read them below or add one }

MUHAMAD AMIR BIN SHAARI January 9, 2017 at 5:40 pm

Saya sangat sangat berminat dengan kekosongan tersebut

Reply

man January 10, 2017 at 2:05 am

Bagaimana cara nak isi ni muhamad.. isi guna fon boleh tak di spa?atau hanya boleh mnggunakan komputer

Reply

muhammad faiznoorhafis January 9, 2017 at 11:05 pm

saya berminat dengan kekosaongan yg diberi

Reply

nur shafikah diena January 9, 2017 at 11:25 pm

saya harap saya dapat menjadi anggota polis..

Reply

Nurul akmal January 9, 2017 at 11:28 pm

Sy berminat sgt dgn jawatan tersebut .

Reply

SARA MURNIRA YAACOB January 10, 2017 at 8:23 am

Saya sangat berminat dengan kekosongan tersebut..berharap ada rezeki untuk saya.

Reply

ANNYMOUS January 10, 2017 at 9:28 am

mcm mna nak apply kerja polis ya….

Reply

muhammad shazmin January 10, 2017 at 10:27 am

Saya sangat minat untuk kekosongan PDRM. Harap ada rezeki saya menjadi sebahagian daripada polis

Reply

sangeswari d/o siverlingam January 10, 2017 at 5:05 pm

Saya sangat berminat mohon jawatan polis

Reply

Tirosini D/o Tanapalo January 11, 2017 at 1:07 am

Saya sangat berminat…mohon jawatan polis.Harap ada rezeki saya menjadi sebahagian daripada polis.

Reply

Elvwienna Jasron January 11, 2017 at 2:22 am

Saya sangat berminat dengan kekosongan jawatan polis ..

Reply

Norshahrizal January 11, 2017 at 11:19 am

Says sgt berminat ingin menjadi anggota polls dan berharap dapat berjaya.. Saya amat minat bidang ini dr sejak kecil lg… Tolonglh please say nk sgt jd polis..

Reply

sakina binti halin January 11, 2017 at 11:51 am

Saya sangat minat untuk kekosongan PDRM harap-harap ada rezeki saya menjadi sebagian daripada polis.. Amin…

Reply

sakina binti halin January 11, 2017 at 11:59 am

Saya sangat minat untuk kekosongan KKM,harap-harap ada rezeki.. Menjadi sebagian daripada KKM.. Amin..

Reply

raja suhailah hanim January 11, 2017 at 12:56 pm

saya berminat jadi polis tapi ketinggian 145 je.saya pernah menyertai plkn

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: